همشهری آنلاین: به گفته رئیس شورای برنامه ریزی آموزش عالی 100 برنامه درسی بازنگری شده از ابتدای سال تحصیلی جاری به دانشگاه‌ها وارد می شود و سرفصل‌های پیشین منسوخ شد.

سعید قدیمی در گفتگو با مهر با اعلام این خبر اضافه کرد: حال باید سازوکار نظارت بر حسن اجرای این برنامه را در دستور کار قرار داد و باید گفت هنوز به طور قطعی وارد این مرحله نشدیم زیرا نیاز به هدفگذاری داریم و نمی توان همه کارهای خوب را با هم انجام داد و قانون هم در این زمینه می گوید که باید گام به گام پیش رفت.

این مقام مسئول در وزارت علوم، اظهار داشت: ما در حوزه خود تمایل داریم این هدفگذاری صورت گیرد اما باید منابع و امکانات فراهم باشد که به اندازه مورد انتظار این منابع در اختیارمان قرار نگرفته در حالیکه زودتر از سال 93 می توانیم 20 هزار سرفصل وعده داده شده را بازنگری کنیم.

به گفته قدیمی، ظرفیت اعضای هیأت علمی در دانشگاهها به خوبی می تواند تا پیش از اتمام برنامه پنجم به بازنگری این سرفصلها کمک کند.

مدیر کل پشتیبانی آموزش عالی در وزارت علوم با اعلام اینکه کمکهای مجلس شورای اسلامی و دولت در تامین منابع می تواند راهگشا و تامین کننده باشد، گفت: تا الان این حمایت در حد تکلیفی که به ما داده شده صورت نگرفته است، مجلس شورای اسلامی هنوز حمایت آنچنانی در خصوص تحول بنیادی نداشته و دولت هم حمایت مالی متناسب با تکلیفی که به وزارت علوم واگذار شده انجام نداده است.

وی تاکید کرد که بازنگری این 1500 برنامه درسی که به تصویب رسیده و ابلاغ شده جز با حمایت برخی از روسای دانشگاهها و اعضای هیأت علمی واقعاً امکانپذیر نبود وگرنه حمایت مالی به هیچ عنوان کافی صورت نگرفت.

قدیمی با بیان اینکه عدم حمایت کافی باعث عقب ماندن از برنامه پیش بینی شده برای بازنگری برنامه های درسی شد، ادامه داد: وعده داده بودیم سالانه 4 هزار برنامه درسی را بازنگری کنیم و سال گذشته تنها یک سوم این بازنگری تحقق پیدا کرد که بدان معناست که از باقی بازنگری برنامه های درسی حمایت مالی صورت نگرفته و کار را برای امسال سخت تر کرد.

کد خبر 185449

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آموزش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز